CONTACTPAGINA VOOR VRAGEN EN OPMERKINGEN

Sla onderstaande introductie over en ga direct naar formulier

Introductie

In het hieronder opgenomen formulier kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt over de geschiedenis van de Zijpe, over voorouderonderzoek van families in de Zijpe, over (o.a. aanvragen van) foto’s uit de Niestadt Beeldbank dan wel uit Beeldbank De Zijpe of over de website van het Zijper Museum. Ook voor meer algemene onderwerpen kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

U moet uw naam en e-mailadres in de daarvoor aanwezige tekstvakjes invullen (om een reactie te kunnen ontvangen) en op één van de keuzerondjes klikken om het bij uw vraag of opmerking passende onderwerp aan te geven. Met het keuzerondje Urgent kunt u aangeven dat de afhandeling van uw vragen/opmerkingen met spoed moet gebeuren: dit is alleen bedoeld voor zeer urgente gevallen.

Na het indrukken van ‘Verstuur contactformulier’ wordt het formulier verzonden naar het Zijper Museum. U komt op een speciale bevestigingspagina terecht als dit succesvol is verlopen.


Contactformulier Zijper Museum - Schagerbrug

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Om te voorkomen dat dit formulier wordt misbruikt door programma's/robots in plaats van personen is hieronder een controlevraag toegevoegd.
Vergeet niet na het intikken van het juiste antwoord om het ingevulde formulier in te sturen door op de knop "Verstuur formulier" te drukken.