D’66 Schagen beloont vrijwilligers met Valentijnstaart

Ieder jaar zet D66 Schagen, door middel van een heerlijke slagroomtaart voor Valentijnsdag, een stichting, vereniging of club in het zonnetje.  De afgelopen jaren ging de taart onder andere naar de vrijwilligers van CNME de Groenling, de Buurtbus, Verkeersoudergroep Schagen, Museum Vreeburg, de KNRM en het Valkkogerkerkje.


Dit jaar werd de D66 taart op dinsdagmiddag 13 februari overhandigd aan enkele vrijwilligers van het Zijper Museum. In het Zijper Museum staat de geschiedenis van ’de Zijpe’ centraal. Deze polder ligt tussen de West-Friese Omringdijk ter hoogte van Schagen en de kuststrook vanaf Petten tot voorbij Callantsoog. Het Zijper Museum heeft ongeveer 50 vrijwilligers. Na een rondleiding door het prachtige nieuwe museum, waar nog elke dag hard gewerkt wordt om de tentoonstellingsruimtes af te krijgen, werd de heerlijke taart aangesneden. Dit museum is een aanwinst voor onze prachtige gemeente. Vrijwilligers bedankt! 

Artikel met toestemming overgenomen van de D’66-website. Foto’s van Margreet Frowijn. Klik op een foto voor vergrote weergave.

 

Dit bericht is geplaatst in Vrijwilligers. Bookmark de permalink.