Wallpaper christmas fractal christmas

Dat is toch:

  • Iets voor (na) de kerstdagen
  • Niks voor mij (dan niet meer verder lezen)
  • Dat nummer van …
  • Best lastig, alleen maar een intro horen: daarom is nu voor elke intro een extra fragment toegevoegd
  • Ook een goede mogelijkheid: je ‘koopt’ enkele titels van de liedjes zodat je toch de letterpuzzel kan gaan doen

“Dat is toch” is het eerste deel van een quizzel, een combinatie van een popquiz en een letterpuzzel. De quiz heeft betrekking op 14 bekende Nederlandstalige en Engelstalige popsongs . Hiervan zijn – onder Popquiz op deze webpagina – de intro’s te beluisteren. Sommige maar kort omdat ze zo bekend zijn, andere wat langer. De intro’s zijn genummerd van 1 t/m 14. 

Een intro wordt afgespeeld door in de bijbehorende audioplayer op de driehoekige startknop te drukken.  Even proberen in de audioplayer hieronder, om in de stemming te komen…

Popquiz: noteer voor elke intro de titel van het nummer waarvan je de intro hoort.

Extra (geheugensteuntjes)

Voor elk van de intro’s is hieronder een extra fragment uit het zelfde liedje te beluisteren. Extra 1 hoort bij Intro 1, Extra 2 bij Intro 2, etc. 
Achter het nummer staat bij Extra tussen de haakjes het jaar waarin het liedje (van de artiest die hier valt te beluisteren) is uitgebracht.  

!!! Ik geef het op: mail mij de titels die ik nog niet heb !!!

Je hebt niet alle intro’s gevonden en wilt natuurlijk toch aan de letterpuzzel meedoen. Dat kan!
Stuur een mailtje naar: zm-puzzelredactie@zijpermuseum.nl en geef daarin aan welke Intro’s (de nummers ervan) je nog niet hebt gevonden. De titels van de daarbij horende liedjes worden dan per e-mail opgestuurd. Dan heb je alle beginletters en dus ook het password om naar de letterpuzzel-pagina te gaan. 

Sleepy face, sad face or shocked face: The emoji identity crisis. - The Washington Post De titels die worden opgestuurd zijn niet helemáál gratis: het aantal dat je gevraagd hebt wordt in mindering gebracht op de score die je behaalt bij de letterpuzzel.      

!!!!  DOORGAAN NAAR DE LETTERPUZZEL  (TEVENS CONTROLE VAN DE OPLOSSING VAN DE POPQUIZ) !!!!

Alle titels gevonden? Als je verder wilt gaan om in aanmerking te komen voor een boekenbon dan moet je in elk geval de gevonden titels noteren en doorgaan met het tweede deel van de quizzel, de letterpuzzel.

Als de eerste letters van de 16 liedjes juist zijn dan vormen deze samen, in de volgorde van Intro 1 t/m Intro 14, het password waarmee je toegang kan krijgen tot de webpagina voor de letterpuzzel

⚠️ Gebruik voor het password uitsluitend kleine letters ⚠️ 

 166 keer bezocht (totaal),  1 keer bezocht (vandaag)

Scroll naar top