Zoeken in de collectie

De Collectie kan worden doorzocht met het Zijper Collectie Beheer Systeem ZCBS. De zoekprocedure wordt gestart door in onderstaande loep op ZCBS te klikken.

 

zoeken_zcbs

Bij het zoeken naar objecten uit de collectie kijkt het ZCBS of woorden uit het zoekvenster voorkomen in de titel en/of de beschrijving van een object. Daarnaast kan ook worden gezocht op datum e.d.

Onder Collectie wordt hier uitsluitend de museale collectie verstaan. De boekencollectie en fotocollecties zijn apart beschreven onder Bibliotheek en Beeldbanken.

1 Reactie op Zoeken in de collectie

  1. Yvonne Helene Wessel schreef:

    Ik heb in het verleden overigens nog wat informatie gegeven betr. werkkamp “t Zand. Mijn vader “Max Wessel” heeft daar gezeten. Hij was violist. Ik dacht dat ik ook wat foto’s had doorgegeven. 15 mei 1944 was er een foto Barakken Kamp A, orkest “De Zandslingers” onder leiding van L. Pens van Max Wessel. Ik woon alweer 22 jaar in Amerika, 8 Peterson Place, Bear DE 19701. Ben in Amsterdam geboren 20 mei 1946. Ik kom in mei weer naar Nederland en misschien kan ik het museum bezoeken. Ben een paar keer naar Polen geweest om de kampen te bezoeken waar mijn familie is vermoord. Mijn zuster is ca. 6 jaar jonger en woont in Apeldoorn. Mijn nichtje Miep Wessel woont in Rotterdam en is de dochter van de broer van mijn Vader David Wessel. We hebben een boel informatie over de familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *