Filmmiddagen “Schagen in Oorlogstijd”

287852015 is het jubileumjaar voor 70 jaar bevrijding. In dat kader wordt de film “Schagen in Oorlogstijd” vertoond in het Zijper Museum. Op 26 april was de eerste voorstelling en op 3 mei volgt de tweede.

Hans Ratelband, die de film gemonteerd heeft, is bij de voorstellingen aanwezig en zal graag vragen beantwoorden en informatie van u ontvangen met betrekking tot de getoonde beelden.

De voorstelling begint om 13.30 u. , de film duurt ongeveer een uur. De toegang bedraagt € 3.00, een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen.

Bijwonen van de voorstelling kan alleen als u plaatsen hebt gereserveerd. Dat kan door invullen van het formulier op deze pagina of telefonisch. Het laatste kan uitsluitend op woensdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur via het nummer 0224-574114.

In het formulier hieronder kunt u aangeven hoeveel plaatsen u voor een van de voorstellingen wilt reserveren. U moet daarbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in de daarvoor beschikbare tekstvakjes invullen (om antwoord te kunnen krijgen). Na het indrukken van ‘Versturen’ wordt het formulier verzonden naar het Zijper Museum. Het aantal plaatsen dat u kunt reserveren is maximaal 4.

[contact-form to=’1751da16@hetnet.nl,vragen@zijpermuseum.nl’ subject=’Reservering plaatsen voor voorstelling Schagen in Oorlogstijd’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon/Mobiel’ type=’tekst’/] [contact-field label=’Datum voorstelling’ type=’select’ required=’1′ options=’3 mei’/] [contact-field label=’Aantal te reserveren plaatsen’ type=’select’ required=’1′ options=’1,2,3,4’/][/contact-form]

Dit bericht is geplaatst in Film. Bookmark de permalink.