Filmvoorstelling “Schagen in Oorlogstijd”

Sla onderstaande introductie over en ga direct naar formulier

Niestadt-beschieting

Op zondag 7 mei wordt de film over de beschieting en de ontploffing van de munitietrein in Schagen vertoond in het Zijper Museum. 

De oorspronkelijke film “Schagen in Oorlogstijd” is  (ca. 10 minuten) verlengd met beelden van de explosie van de munitieopslag in Callantsoog.

Hans Ratelband, de samensteller van de film is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Er is ook gelegenheid om uw verhalen naar aanleiding van de film met Hans te delen.

Er zijn twee voorstellingen: de eerste begint om 13.00 uur, de tweede om 15.00 uur. De voorstellingen worden gehouden in het nieuwe pand van het Zijper Museum, het Oostpaviljoen (Schagerweg 97D), de aanbouw aan de oostelijke (Schager) zijde van het  oude gemeentehuis in Schagerbrug. Zie de plattegrond.
De toegang bedraagt 4 euro. De film wordt gedraaid op het nieuwe, grote scherm dat geschonken is door Rotary Club Schagen.

Vooraf reserveren is noodzakelijk i.v.m. het aantal zitplaatsen, tevens moet u aangeven op welke tijd u de film wilt bekijken. Dit kan door invulling van het onderstaande formulier of telefonisch op nummer: 06 2003 7530.

In het formulier hieronder kunt u aangeven welke voorstelling u kiest en hoeveel plaatsen u voor die voorstelling wilt reserveren. U moet daarbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in de daarvoor beschikbare tekstvakjes invullen (om antwoord te kunnen krijgen). Na het indrukken van ‘Versturen’ wordt het formulier verzonden naar het Zijper Museum. Het aantal plaatsen dat u kunt reserveren is maximaal 4.

[ninja_forms id=5]

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top