“Kunst en Kitsch in de Zijpe”

Na het zo succesvol verlopen evenement in het jubileumjaar 2023 keert Hans van Kampen terug in het Zijper Museum met “Kunst en Kitsch in de Zijpe”.  Deze taxatiedag wordt gehouden op 17 februari in de filmzaal van het museum. Hans, taxateur en voorzitter van Boerderij- en Rijtuigenmuseum Vreeburg in Schagen, is specialist op het gebied van gebruiksvoorwerpen, sieraden, schilderijen en religieuze voorwerpen.

Dit is dé kans om eindelijk eens aan de weet te komen of het van tante Agaath gekregen schilderij inderdaad van een Hollandse meester is, of om te horen wat die antieke vaas waard is. Pak je bijzondere spulletjes in en neem ze mee naar het Zijper Museum.

Om zoveel mogelijk belangstellenden aan de beurt te laten komen, kunnen per persoon maximaal twee voorwerpen worden getaxeerd en is aanmelding verplicht. Zie formulier hieronder. 

Zowel het tijdslot van 11.00 u. – 13.30 u. als dat van 13.30 u. – 16.00 u. is volgeboekt. In overleg met Hans van Kampen is besloten om een extra tijdslot van  16.00 u. – 17.00 u.  toe te voegen. 

!! Inmiddels is ook het extra tijdslot volgeboekt en kunnen geen aanmeldingen meer geaccepteerd worden. !!

 

Scroll naar boven
"Zuiderzon - toen en nu" op zondag 8 oktober

Deze bijeenkomst is tot nader order uitgesteld