Kunst en Kitsch in de Zijpe

In het kader van het 50-jarig bestaan organiseert het Zijper Museum dit jaar elke maand een speciale activiteit. In februari verzorgt Hans van Kampen in de filmzaal van het museum een taxatiedag, “Kunst en Kitsch in de Zijpe”. Hans, voorzitter van Boerderij- en Rijtuigenmuseum Vreeburg in Schagen, treedt met enige regelmaat op als taxateur. Hij is specialist op het gebied van gebruiksvoorwerpen, sieraden, schilderijen en religieuze voorwerpen.

Dit is dé kans om eindelijk eens aan de weet te komen of  het van tante Bets gekregen schilderij inderdaad een echte ….. is, of wat die antieke vaas waard is. Pak je bijzondere spulletjes in en neem ze op 11 februari mee naar het Zijper Museum.

Om zoveel mogelijk belangstellenden aan de beurt te laten komen kunnen per persoon maximaal drie voorwerpen worden getaxeerd.

Het museum gaat die dag open om 11.00 u. en het sluit zijn deuren om 16.00 u.  Belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden via een mailtje aan info@zijpermuseum.nl en betalen € 5, — per persoon voor de toegang (daarbij is een kopje koffie/thee inbegrepen).   

De eind januari van start gegane wisselexpositie “Gouden Giften – 50 jaar schenkingen” (zie nieuwsbericht)  sluit eveneens aan bij de viering van het jubileum. 

Loading

Scroll naar boven
"Zuiderzon - toen en nu" op zondag 8 oktober

Deze bijeenkomst is tot nader order uitgesteld