NH Nieuws maakt tv-serie over het Noord-Hollands kanaal

Bij de voorbereidingen voor de wisselexpositie “Er zal zijn een kanaal” heeft de expositiegroep bij de regionale zender NH Nieuws het idee aan de hand gedaan om een programma à la “Dwars door de lange landen” te maken rond een tocht van Amsterdam naar Den Helder over het kanaal.

Het heeft even geduurd, met name om sponsoren voor het programma te vinden, maar die werden gevonden en donderdag 6 juni konden zij in ons museum het resultaat bewonderen: het eerste deel van een zesdelige serie die vanaf zaterdag 8 juni op tv en via internet te zien zal zijn. De volgende afleveringen worden wekelijks uitgezonden, te beginnen op 22 juni, allemaal op het tv-kanaal va NH Media (Ziggo 707, KPN 508, ODIDO 501) vanaf 17.10 (herhaling elk half uur) . Ook zijn ze online beschikbaar op de webpagina “Over het Noordhollandsch kanaal” van NH Nieuws  (zie:  www.nhnieuws.nl).

Uiteraard kregen de genodigden op de bijeenkomst gisteren ook nog een rondleiding door het museum, waarbij wat langer werd stilgestaan bij de expositie “Er zal zijn een kanaal”.

Met toestemming van NH Nieuws hebben we de banner boven dit artikel overgenomen en nemen we hieronder wat beeldmateriaal van NH Nieuws  op.  

Loading

Scroll naar boven
"Zuiderzon - toen en nu" op zondag 8 oktober

Deze bijeenkomst is tot nader order uitgesteld