Niestadt-foto van de week

Hans en Klaas broederlijk aan het inventariserenAl jarenlang werken Hans en Klaas Ratelband (in die volgorde op de foto links) wekelijks bij het Zijper Museum aan de Niestadt-Beeldbank. Omdat beiden erg bekend zijn met plaatsen in de omgeving van Schagen hebben zij al heel wat foto’s kunnen voorzien van extra informatie. Desondanks zijn, door de omvang van de Niestadt-Beeldbank (meer dan 80.000 afbeeldingen!), nog lang niet aan alle foto’s kenmerken als plaats en datum toegevoegd. Wel zijn alle foto’s gerubriceerd.

Het Zijper Museum wil graag de bezoekers van deze website betrekken bij het beschrijven van de foto’s uit de Niestadt-Beeldbank. Voor sommige foto’s is het ontbreken van gegevens ernstiger dan voor andere. Hans en Klaas zullen elke week via deze webpagina “Niestadt-foto van de week” een foto naar voren schuiven waarvan ze graag aanvullende gegevens willen ontvangen.

Foto van de week
Databasenummer:12229
Rubriek              : Infrastructuur
Subrubriek         : Brand

[Deel Foto op Facebook]

[Deel Pagina op Facebook]

Informatie over de getoonde foto kan in een of meer tekstvakjes op het onderstaande invulformulier aangeven. Van degenen die daar (door dit aan te geven op het formulier) geen bezwaar tegen maken wordt de naam op een lijst van inzenders genoteerd. Aan de hand van de inzendingen zal een Top10 worden samengesteld van de meest actieve inzenders. Deze lijst zal over enige tijd onderaan de pagina worden opgenomen.

[contact-form to=’vragen@zijpermuseum.nl’ subject=’Reactie Niestadt Foto van de week’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Foto – Plaats (dorp%26#x002c; stad):’ type=’text’/][contact-field label=’Foto – Locatie: ‘ type=’text’/][contact-field label=’Foto – Datering: ‘ type=’text’/][contact-field label=’Foto – Namen van personen:’ type=’textarea’/][contact-field label=’Foto – Bijzonderheden:’ type=’textarea’/][contact-field label=’Opmerkingen: ‘ type=’textarea’/][contact-field label=’Mag uw naam genoteerd worden? ‘ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,Nee’/][/contact-form]

Top10 (verschijnt na een aantal weken)