Niestadt Zoekplaatjes

Hans en Klaas broederlijk aan het inventariseren

Hans (rechts) en Klaas

[Gelijk naar de plaatjes] [Ik wil meedoen, maar..(geef reactie)]

De Niestadt-Beeldbank bij het Zijper Museum is opgezet door Gerard van Nes die tevens voor het beheer ervan zorgt. Daarnaast houden Hans en Klaas Ratelband zich al jaren bezig met het beschrijven van foto’s uit de beeldbank, een klus waar het Zijper Museum graag een zo groot mogelijk publiek bij wil betrekken. Daarom worden vanaf 1 november 2014 op de huidige webpagina, “Niestadt Zoekplaatjes”, regelmatig ‘nieuwe’ foto’s getoond waarvan het Zijper Museum graag aanvullende gegevens wil ontvangen. De eerste serie met foto’s uit de oorlogstijd in Schagen heeft geen informatie 🙁 opgeleverd. Vanaf 3 januari 2015 is serie 2 te zien.

Van degenen die gegevens opsturen wordt een Top10 van de meest actieve inzenders samengesteld die op deze pagina wordt gepubliceerd. Inzenders moeten onder aan deze pagina aangeven of ze hun naam willen laten opnemen in de Top10.

Door te klikken op een van de foto’s hieronder verschijnt de foto in groter formaat met onder de foto een formulier waarop gegevens over de foto kunnen worden ingevoerd. Daartoe bevat het formulier een aantal velden zoals Foto – Plaats, Foto – Locatie e.d. Alleen die velden waarvoor gegevens bekend zijn hoeven te worden ingevuld.

zoekplaatje5zoekplaatje6

zoekplaatje5
zoekplaatje6

Top 10 (verschijnt na een aantal weken)
[contact-form to=’vragen@zijpermuseum.nl’ subject=’Toestemming Vermelding Top10′][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/] [contact-field label=’Mag uw naam genoteerd worden? ‘ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,Nee’/][/contact-form]

Wilt u reageren? Geef dan hieronder s.v.p. ook aan wat u van de huidige opzet met de zoekplaatjes vindt: te lastig, te moeizaam, …
Het reactieformulier is niet bedoeld om informatie over de foto’s te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *