Nieuw Aanmeldingsformulier via Webpagina

 

Paasvee_lrLaansloot_lr

 

 

 

 

 

 

Op veler verzoek  wordt a.s. zondag 22 november in het Zijper Museum de nieuwe, door Hans Ratelband samengestelde Niestadt-film over Schagen vertoond. De film bevat tal van nostalgische beelden: sneeuwpret in het Heerenbosch, het schaatsen op de Laan sloot uit 1939, de Paasvee-tentoonstellingen [1925 t/m 1968], de volksspelen Laan/Gedempte Gracht van 1947.

In totaal zijn 3 voorstellingen gepland: de aanvang is 13.30 u., 14.30 u. en 15.30 u. In de voorstellingen is ook een diapresentatie met oude foto’s uit het archief van de fotografen Niestadt over 550 jaar Schager Markt opgenomen. De totale duur is ongeveer 45 minuten; de entree is 3 € (kopje koffie of thee inbegrepen). 

Het is noodzakelijk dat u voor de voorstelling plaatsen reserveert. Dat kan alleen door invullen van het formulier op deze pagina.

In het formulier hieronder kunt u aangeven hoeveel plaatsen u wilt reserveren. U moet daarbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in de daarvoor aanwezige tekstvakjes invullen (om antwoord te kunnen krijgen).

Na het indrukken van ‘Verstuur aanmeldingsformulier’ wordt het formulier verzonden naar het Zijper Museum. Dit kan even duren! Het aantal plaatsen dat u kunt reserveren is maximaal 4.