Openingstijden

Huidige exposities

Vanaf 2 april 2018 is het Zijper Museum gesloten voor publiek in verband met de inrichting van de permanente expositie en de eerste tijdelijke expositie. Tot aan de officiële opening later dit jaar zullen eventuele evenementen onder  Evenementen op deze webpagina, in aparte nieuwsberichten op de website, op de Facebookpagina van het museum en (niet altijd!) in de plaatselijke media worden aangekondigd. Ook de activiteitenkalender van het museum zal deze evenementen melden. 

Momenteel zijn er twee evenementen gepland.

Vorige expositie

In verband met de herinrichting is het Zijper Museum een groot deel van dit jaar gesloten voor publiek. Het museum heeft in de eerste maanden van dit jaar eerder zijn deuren open gehad voor de Niestadt- en Ter Beziens  Foto-exposities en een gastexpositie over de Beatles. Daarnaast hebben enkele lezingen en een toneelvoorstelling plaatsgevonden in de filmzaal van het museum.

Evenementen 

Op 12 april 2018 is er voor de tweede keer een fotomiddag (zie fotomiddag) en op 13 mei 2018 houdt Bert Siezen voor de derde maal zijn lezing over de portretfotografie en de dubbele moord in Schagen (zie lezing).

 

 

Trefwoorden: openingsuren, open voor publiek

4 reacties op Openingstijden

 1. Miranda Mank schreef:

  Geachte heer/mevrouw,

  In het weekend van 1/2 december a.s. komen wij,14 vriende, richting Schagen en vragen ons af of het museum dan inmiddels al weer open is voor het publiek ?

  Vr.gr.Miranda

 2. Elvera dekker hertogh schreef:

  Hoi
  Waneer gaan julie weer open?
  Groetjes elvera

 3. Rob Leguit schreef:

  Wil het bestuur even contact met mij opnemen, e-mail: robleguit@quicknet.
  Het gaat om het volgende: De culturele stichting Niedorp heeft nog een veertigtal foto’s
  van kunst fotograaf Alewijn Oostwoud Wijdenes uit Winkel, zij willen deze graag beschikbaar stellen
  aan het museum.
  Groeten, Rob Leguit Nieuwe Niedorp.

 4. Ron Verhoef schreef:

  Ik heb voor het museum beschikbaar de oude banier van de inmiddels opgeheven lokale partij Duurzaam Natuurlijk Alternatief, die uit een fusie is voortgekomen van Natuurlijk Zijpe en Duurzaam Schagen. De fusiepartij kwam met slechts een restzetel in de nieuwe gemeenteraad. Vanaf 2017 werd de naam Duurzaam Schagen in ere hersteld.
  Belangstelling? Zo ja, dan breng ik hem langs. Laat even weten waar en wanneer!
  Ron Verhoef,
  Voorzitter a.i. DS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *