Stem nu op ons

Leden Rabobank kunnen nu stemmen op het Zijper Museum 

In een eerder nieuwsbericht hebben we een oproep gedaan om bij de Rabobank Clubactie  je stem uit te brengen op het Zijper Museum. Het stemmen is  voorbehouden aan leden van Rabobank Noord-Holland.

Ben je lid van de Rabobank dan heb je kortgeleden via de post of per e-mail een persoonlijke stemcode ontvangen. Met die stemcode kun je inloggen op een beveiligde webpagina van de Rabobank, waar je aan kunt geven op welke vereniging of stichting je je stem(men) wilt uitbrengen. Je kunt in totaal vijf stemmen uitbrengen, met een maximum van twee stemmen per vereniging of stichting. 

Ga via de link hieronder naar de website van de Rabobank

Het stemmen vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kan verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om je stemmen succesvol uit te brengen. Vergeet niet om naar boven te scrollen om je stemmen te bevestigen en daarna de keuze te verzenden. Stemmen kunnen worden uitgebracht tot en met 28 mei.

Klik op deze link om naar de website van de Rabobank te gaan voor het uitbrengen van je stem.  Gebruik de de stemcode die op de ontvangen stemkaart is vermeld als inlogcode. De stemcode bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en ten slotte weer 4 cijfers.

Waar ging het ook alweer om?

Het totaal bedrag dat Rabobank Kop van Noord-Holland met de Clubkas Campagne beschikbaar stelt aan verenigingen en stichtingen in deze regio is € 200.000. Het bedrag dat een vereniging ontvangt uit de Clubkas hangt af van het aantal vergaarde stemmen. Breng daarom twee stemmen uit op het Zijper Museum.  Tip: geef van de resterende stemmen er ook 1 of 2 aan de Historische Vereniging “De Zijpe”

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top

We zijn weer open !!! Vanaf 13 juni, met een nieuwe gastexpositie: "Willem & Marijke"

Open elke zondag -en maandagmiddag tussen 12.00 u. en 16.30 u. Reserveren is noodzakelijk, bel 06-82772524.