Rabobank Clubkas: Steun ons met je stem

 

 

Het Zijper Museum doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en wil de te vergaren bijdrage besteden aan een letter-kunstwerk om de locatie van het museum aan te duiden. De Clubkas Campagne is in de plaats gekomen van de RaboFietsSponsorTocht.

Je kunt het Zijper Museum steunen met je stem als je lid bent van de Rabobank. Daarvoor moet je in elk geval klant zijn bij de Rabobank Kop van Noord-Holland maar dat is niet voldoende want als klant ben je niet automatisch lid.  

 

 

Nog geen lid:

 • Je bent geen klant en je wordt geen klant van de Rabobank: helaas, je kan het Zijper Museum dit jaar niet steunen in de Clubkas Campagne🙁
  Wellicht volgend jaar…
 • Je bent wel klant maar nog geen lid van Rabobank Kop van Noord-Holland: je meldt je aan als lid via Rabo-kantoor of via Lidmaatschap bij de Rabobank.
 • Je wordt klant en meldt je vóór 10 april aan als lid van Rabobank Kop van Noord-Holland via een Rabo-kantoor of via Lidmaatschap bij de Rabobank

KLANT?  Je bent klant als je rekeninghouder bent bij de Rabobank en/of er een hypotheek hebt afgesloten. 

LID?  Je bent lid als je je daadwerkelijk als lid hebt aangemeld. Leden zien bij internet bankieren onder ’Mijn gegevens’ dat ze lid zijn. Leden ontvangen viermaal per jaar het magazine Dichterbij van de Rabobank. Ontvangt je dat niet dan bent je geen lid 
Heb je samen met je partner een rekening dan kunnen jullie allebei lid worden en stemmen. 

Wel lid (vóór 10 april):

 • Je ontvangt op of kort na 8 mei informatie over de Clubkas Campagne van de Rabobank, waaronder een persoonlijke stemcode 
 • Je gaat vóór 28 mei digitaal (online) stemmen met gebruikmaking van je stemcode (thuis; maar kan ook elders, bijvoorbeeld bij de Rabobank in Schagen)

De juiste stemming…

 • Je mag in totaal 5 stemmen uitbrengen. Je steunt ons maximaal als je 2 stemmen op het Zijper Museum uitbrengt (meer stemmen op 1 club mag niet!).
  Tip: geef van de resterende stemmen er ook 1 of 2 aan de Historische Vereniging “De Zijpe”
 • Attendeer vrienden en kennissen op onze steun-met-je-stem pagina.
 

Laat het ons even weten…

Als je je stem(men) uitbrengt op het Zijper Museum dan kun je hieronder aangeven hoeveel stemmen je ons geeft. Daarmee krijgen wij een indicatie over het effect van deze webpagina en kunnen bezoekers (op de ‘thermometer’) zien hoeveel stemmen het Zijper Museum via deze pagina binnenhaalt.

De telling van het aantal stemmen wordt met een dag vertraging bijgewerkt. 

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/. 19off 
 

Geef hieronder (anoniem) door hoeveel stemmen je op het Zijper Museum uitbrengt. Vergeet niet na de keuze voor aantal op de Verzend-knop te drukken!