Rabobank Clubkas: Steun ons met je stem

 

 

Het Zijper Museum doet ook in 2019 weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.  De te vergaren bijdrage zal besteed worden aan de verlichting van het letter-kunstwerk dat de locatie van het museum aangeeft. 

Je kunt het Zijper Museum steunen met je stem als je lid bent van de Rabobank. Daarvoor moet je in elk geval klant zijn bij de Rabobank Kop van Noord-Holland maar dat is niet voldoende want als klant ben je niet automatisch lid.  

 

 

Nog geen lid:

 • Je bent geen klant en je wordt geen klant van de Rabobank: helaas, je kan het Zijper Museum dit jaar niet steunen in de Clubkas Campagne🙁
  Wellicht volgend jaar…
 • Je bent wel klant maar nog geen lid van Rabobank Kop van Noord-Holland: je meldt je aan als lid via Rabo-kantoor of via Lidmaatschap bij de Rabobank.
 • Je wordt klant en meldt je aan als lid van Rabobank Kop van Noord-Holland via een Rabo-kantoor of via Lidmaatschap bij de Rabobank

KLANT?  Je bent klant als je rekeninghouder bent bij de Rabobank en/of er een hypotheek hebt afgesloten. 

LID?  Je bent lid als je je daadwerkelijk als lid hebt aangemeld. Leden zien bij internet-bankieren onder ’Mijn gegevens’ dat ze lid zijn. Leden ontvangen viermaal per jaar het magazine Dichterbij van de Rabobank. Ontvang je dat niet dan ben je dus geen lid! 
Heb je samen met je partner een rekening dan kunnen jullie allebei lid worden en stemmen. 

Wel lid: 

 • Je ontvangt op 23 april informatie over de Clubkas Campagne van de Rabobank, waaronder een persoonlijke stemcode 
 • Je gaat vóór 14 mei digitaal (online) stemmen met gebruikmaking van je stemcode (thuis; maar kan ook elders, bijvoorbeeld bij de Rabobank in Schagen)

De juiste stemming…

 • Je mag in totaal 5 stemmen uitbrengen. Je steunt ons maximaal als je 2 stemmen op het Zijper Museum uitbrengt (meer stemmen op 1 club mag niet!).
  Tip: geef van de resterende stemmen er ook 1 of 2 aan de Historische Vereniging “De Zijpe”
 • Attendeer vrienden en kennissen op onze steun-met-je-stem pagina.
 

Laat het ons even weten…

Als je je stem(men) uitbrengt op het Zijper Museum dan kun je hieronder aangeven hoeveel stemmen je ons geeft. Daarmee krijgen wij een indicatie over het effect van deze webpagina en kunnen bezoekers (op de ‘thermometer’) zien hoeveel stemmen het Zijper Museum via deze pagina binnenhaalt.

De telling van het aantal stemmen wordt met een dag vertraging bijgewerkt. 

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/. 122off  30off 
 

Geef hieronder (anoniem) door hoeveel stemmen je op het Zijper Museum uitbrengt. Vergeet niet na de keuze voor aantal op de Verzend-knop te drukken!